пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

"На ремонт котельні потрібен мільйон гривень"

"Я народився і вчився на батьківщині Тараса Шевченка в с. Шевченкове на Черкащині. Тому знаю їх проблеми і турботи. Радий повідомити однокашникам, хто вчився в шевченківському технікумі, що тепер тут коледж. Він продовжує випускати спеціалістів для села, починаючи із механізаторів і кінчаючи землевпорядниками.

Торік у село пустили газ, і тепер перед колективом коледжу постало питання будівництва газової котельні, реконструкції систем опалення, заміни віконних рам у навчальному корпусі й гуртожитках. При нинішньому фінансуванні, це завдання на багато років.

На завершення ремонту котельні треба мільйон гривень. Директор Сергій Смалько звертався і до президента, і до губернатора. Однак доки грошей ніхто не виділив.

На території коледжу знаходиться панський маєток Енгельгардта в Будищах та могила батька Шевченка.

Нині у сільському коледжі навчаються 710 студентів. Тому я звертаюся до земляків та колишніх учнів допомогти і підтримати нашу "альма-матер". Телефон директора (04740)2 01 78."

Михайло Шевченко,

випускник технікуму 1956 р.

Зараз ви читаєте новину «"На ремонт котельні потрібен мільйон гривень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі