Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 20:19

На капремонт мосту треба 20 мільйонів

— Наступного року міст через Дніпро в Черкасах обов"язково треба закривати на капітальний ремонт. Ще п"ять років тому експерти зробили висновок, що він аварійний, — заявив голова Черкаської облдержадміністрації 48-річний Олександр Черевко 29 листопада на прес-конференції. — Реконструкція триватиме кілька років.

Цей міст збудували 1961 року. Він переходить у 17-кілометрову дамбу завдовжки та 7-метрову завширшки. Це єдина переправа з правого берега Кременчуцького водосховища на лівий. Щодня тут проїжджають більш як 11 тис. машин. Міст руйнується через навантаження.

— Ми вже збудували за 10 мільйонів гривень об"їзну дорогу до Канева. Там автомобілісти будуть перетинати Дніпро, — зазначає Олександр Черевко.

Для початку реконструкції моста через Дніпро потрібно 25–30 млн грн. Область сподівається одержати гроші з Держбюджету. Відповідні листи направили президентові України, уряду та Міністерству транспорту. Окрім реконструкції потрібно розширяти й дамбу. На це треба до 3 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «На капремонт мосту треба 20 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути