четвер, 25 грудня 2008 19:49

"Мирослава" організувала День Святого Миколая

"Мирослава" організувала День Святого Миколая

Удень Святого Миколая в Палаці культури "Дружба народів" не було практично жодного вільного місця. Адже захід був проведений для дітей і за участі дітей. Потрапити на нього можна було за запрошенням безкоштовно. Організацією свята займався Центр конкурсів краси й таланту "Мирослава".

За сприяння благодійного фонду "Рідний дім", відкритого акціонерного товариства "Азот" і керівництва Палацу культури "Дружба народів" черкаська дітвора разом зі своїми батьками мала змогу протягом двох із половиною годин слідкувати за святковим шоу-фестивалем. В організації дійства також взяли участь представники Недільної школи Свято-Троїцького собору ім. Іоанна Богослова.

Ще за півгодини до початку "Мирослава-шоу" палац культури схожий на великий дитячий садок. Діти показують один одному подарунки від Миколая.

3-річні Ангеліна та Маргарита прийшли на свято, щоб подивитися, як виступають на сцені інші діти. Заодно дівчатка хваляться і своїми подарунками, які знайшли зранку під подушкою.

— Мені Миколай приніс корівку із цукерками і книжечку, щоб читати, — каже Маргарита.

— А я під подушкою Русалочку найшла, — показує іграшку Ангеліна.

Невдовзі в холі палацу з"являється головний винуватець свята — Святий Миколай. За мить його обступає дітвора. Співають пісні, розповідають вірші. Миколай дарує дітям солодощі та м"які іграшки.

У шоу-фестивалі задіяно двісті юних артистів

Далі дійство відбувається вже на сцені. Шоу-фестиваль складається із двох частин. Розпочинається захід театральною композицією від вихованців Недільної школи. Далі із сольними та колективними номерами на сцену виходять вихованці Центру конкурсів краси й таланту "Мирослава". Серед них — хореографічні студії "Колібрі", "Ренесанс", "Сузір"я", а також вокальний ансамбль "Квітограй". Свої таланти представили глядачам 7-річний Ілля Ангел, Анна Гнатій, 12 років, 9-річна Вікторія Коваленко, Світлана Колтунова, 12 років, та інші обдаровані діти. Загалом у шоу-фестивалі задіяно приблизно двісті юних артистів із Черкас, Тального, Чигирина, Сміли та Золотоноші. Для найменшого із них, 2-річного Антона, виступ на сцені "Дружби народів" був дебютним.

Справжньою окрасою "Мирослава-шоу" став вихід титулованих черкаських красунь — фіналістів і переможців конкурсу краси й таланту 2008 року.

— Наше дійство відрізняється від модельних конкурсів. У ньому завжди є сюжетна лінія. У модельних шоу все будується на дефіле, — каже директор Центру конкурсів краси та таланту "Мирослава" Ірина Малицька.

Закінчується святковий вечір врученням подарунків від спонсорів шоу. Від міськвиконкому учасники свята отримали солодкі сюрпризи, від школи краси "Гармонія" — м"які іграшки. "Газета по-українськи" відзначила призами малюків школи моделей "Стиль" та 11-річну Анну Плічко.

Участь у громадських заходах для "Мирослави" є звичною. Проте день Святого Миколая організовує вперше. Подібні дійства, за словами директора центру, відтепер відбуватимуться щорічно. Уже навіть є домовленість із партнерами по проведенню шоу.

Наступного року Центр конкурсів краси й таланту "Мирослава" планує показати дитячий мюзикл, допомагати в підготовці дітей до участі в сімейному інтелектуальному телешоу "Знай наших", а також провести фестиваль таланту і краси "Пані Черкас". Останній 24 грудня пройшов у приміщенні "Дружби народів". Детальніше про це читайте в наступному номері.

Зараз ви читаєте новину «"Мирослава" організувала День Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі