четвер, 11 грудня 2008 18:57

Микола Новіцький збудував лікувальну піраміду

Микола Новіцький збудував лікувальну піраміду

81-річний Микола Новіцький із села Михайлівка Кам"янського району збудував лікувальну піраміду. До нього ходять на оздоровчі сеанси.

У селі чоловіка знають як садівника, пасічника, столяра. Називають його майстром на всі руки. До пенсії Новіцький працював у тракторній бригаді, вчителем праці.

— Ще замолоду цікавився нетрадиційними методами лікування, читав і про лікувальні піраміди, — каже Микола Максимович. — Та хто про здоров"я дума, як воно ще є? От коли через біль у ногах ледь доповз із городу, згадав про енергію пірамід.

Інформацію чоловік відшукав у підшивках газет, журналів.

— Для будівництва потрібні лише природні матеріали — дерев"яні бруски, ДВП. Дотримання кутів, розмірів до градуса, міліметра обов"язкове. Виставляти слід строго за компасом. Секрет тут у пропорціях і точності. За розміром піраміда може бути різною.

Будівництво Микола Новіцький розпочав на початку травня. Допомагала дружина Віра Іванівна. Впоралися за три дні. Споруда заввишки 2,2 м стоїть у дворі. У центрі піраміди на метровій висоті зроблені сидіння.

— 8 травня жінка благословила мене. Сів усередині, помолився, бо з молитвою більше ефекту. Відчув як розійшлися мурашки по тілу, прийшла легкість у больні ноги. Все тіло ніби помолодшало, — ділиться  враженнями чоловік. — До піраміди надходить енергія з космосу. Під час сидіння тулуб людини має бути у верхній частині. Одночасно оздоровлюватися можуть двоє-троє осіб.

— Коли випробували піраміду, то погукали подругу Ларису Пляченко. Її тоді дуже мучили болячки. Та й взагалі: чим більше людей пройдуть через піраміду, тим сильнішою буде енергетика, — каже Віра Іванівна.

Сусідка Ніна Михайлівна місяць ходила до Новіцьких. Щоразу головний біль відступав, згодом і зовсім минув.

Донька подружжя і онука не вірять в оздоровлення за допомогою піраміди.

— Молодьож нікого не слуха, нічому не вірить, доки не прикрутить, — відмахується Микола Максимович. — Я без моєї піраміди, мабуть, уже й зліг би. Нароблюсь по хазяйству, натомлюсь — і до неї. Посидимо з кицькою Люською 15 хвилин, помолюсь і легше стає. Їй-богу помагає.

Зараз ви читаєте новину «Микола Новіцький збудував лікувальну піраміду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі