пʼятниця, 05 жовтня 2007 07:06

Максима Коваленка затримали в паспортному столі

30 вересня, у день виборів, у Смілі затримали місцевого жителя 26-річного Максима Коваленка. Міліція розшукувала його з червня 2002-го.

Чоловік прийшов до паспортного столу. Сказав, що не має паспорта, тому не зможе проголосувати. Вимагав видати новий документ. Мовляв, його позбавляють права брати участь у виборах. За словами начальника відділення у справах громадянства і міграції та реєстрації фізичних осіб Смілянського райвідділу міліції 43-річного Леоніда Дукальського, Коваленко пояснив, що виправ паспорт із одягом.

— Кажу йому: принеси те, що залишилося, — розповідає Леонід Григорович. — Чоловік заявив, що викинув документ. Тоді я закрив кабінет на ключ і викликав по телефону міліцію. Він сидів спокійно й чекав. Одягнений був акуратно — куртка, джинси, кросівки. Перед цим був у Росії на заробітках. До паспортного столу прийшов із матір"ю. Коли по нього прийшли, жінка — у сльози. Поїхала за ним у міліцію.

Правоохоронці розповідають, що Максим відсидів за крадіжки та хуліганство. 1998 року відбував покарання в колонії на Волині. А п"ять років тому Коваленко, погрожуючи ножем, забрав у неповнолітнього гроші. Чоловікові загрожує до 10 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Максима Коваленка затримали в паспортному столі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі