четвер, 20 серпня 2009 19:16

Леонід Даценко за півдня ловить 50 карасів

"Газета по-українськи" запитала відомих людей Черкащини, де вони відпочивали цього літа.

Міський голова Черкас 42-річний Сергій Одарич із родиною та друзями спускався на байдарках по Дністру.

— Подолали водою понад 200 кілометрів. Розпочали сплав біля Галича Івано-Франківської області, а завершили у Заліщиках Тернопільської, — розповідає Одарич. — Це був екстремальний відпочинок. Більша частина маршруту пролягала через Дністровський каньйон. З обох сторін річки скелясті береги висотою 200 — 300 метрів. Одного разу наш табір опинився в епіцентрі грози. Вітром зірвало два намети, перевернуло конфорку, на якій смажилися гриби.

Фотокартки з подорожі Сергій Одарич розмістив у своєму інтернет-щоденнику.

Директор департаменту охорони здоров"я та соціальної політики Черкаського міськвиконкому 47-річний Олег Стадник провів сім днів у Тунісі.

— Відпочинок співпав із важливою подією в житті — одруженням, — каже Стадник. — Поїхали з дружиною у весільну подорож до Тунісу. Побували на руїнах Карфагена. Сиділи на верблюді, їздити не ризикнули. Із чиновницької роботи вирватися кудись важко. У мене 50 днів невикористаної відпустки, у дружини — 90. Як є час, то на вихідних їздимо на дачу.

Екс-мер Черкас 62-річний Анатолій Волошин лікувався грязями в Саках поблизу Євпаторії:

— Із родиною чотири рази їздив до оздоровчого комплексу "Юрміно". Купалися в морі, їли фрукти. Моєму сину 8 років, то він цілими днями рився в піску на березі. Шукав так зване куряче щастя — камінчики з діркою посередині.

Волошин — власник туристичної агенції "Волошка", об"їздив чимало країн.

— Із власних спостережень можу сказати, що найкраще відпочивати в Криму і Хорватії, — стверджує він.

Заступниця голови Черкаської телерадіокомпанії "Рось" 44-річна Валентина Рабцун планує у вересні поїхати на два тижні до Сицилії.

— Путівки, звичайно, дорогуваті, — каже Рабцун, — одна коштує 849 євро. Поїду з чоловіком. На Сицилії в мене живе подруга. Поїхала туди по роботі й залишилася на 10 років. Вивчила італійську мову. Уже може отримувати громадянство. Обіцяла показати нам найцікавіші місця і приготувати страви місцевої кухні.

Найкраще відпочивати в Криму і Хорватії

Радник голови Черкаської облдержадміністрації 46-річний Леонід Даценко рибалив на черкаських ставках.

— Захопився риболовлею минулого року, — розповідає. — Купив вудочки, гачки, снасті. Щовихідних їду десь рибалити. Двічі був на ставках в Ірдині Черкаського району. Там раніше видобували торф, а зараз болота стоять. За півдня ловлю до 50 карасів. Цими вихідними їздив із друзями в Лящівку Чорнобаївського району. Там гарне місце: є де порибалити, покупатися, шашлик посмажити. Я навіть на вудку рака впіймав.

Депутат Черкаської обласної ради 51-річна Любов Майборода їздила на 10 днів у Феодосію.

— Відпочивали на турбазі "Золотий пляж". — говорить Майборода. — Із чоловіком жили в будиночку на березі моря. Я там знайшла затишну місцинку, де майже не було людей. Щодня в тому місці засмагала і плавала. На пляж ходила навіть перед сніданком.

Любов Володимирівна каже, що навіть під час кризи не можна економити на відпочинку, харчуванні й спорті. Майборода їздить на море щороку, інколи й частіше. Бувала в Єгипті й Туреччині.

— Як і кожна жінка, люблю прикраси. Купила на згадку про відпочинок біжутерію з перлів. Також додому привезли кримські персики. Коштують вони так само, як і в Черкасах, але смачніші.

Голова Черкаської обласної ради 47-річний Володимир Гресь планує відпочивати у вересні.

— Зараз не до відпочинку, — каже. — 28 серпня буде сесія обласної ради, перед тим відкриється Верховна Рада. Тому, коли відпочиватиму, не знаю. Скоріше за все це буде у вересні. Із місцем і терміном відпустки я ще не визначився.

Дізнатися, де відпочивав губернатор Черкащини 50-річний Олександр Черевко, не вдалося.

— Олександр Володимирович не ділиться з нами подробицями приватного життя. Та й в наші обов"язки не входить відповідати на такі запитання, — повідомили в прес-службі облдержадміністрації.

Перший заступник голови облдержадміністрації 47-річний Петро Гаман говорити  про відпочинок теж відмовився. Секретарка передала, що в Петра Ілліча багато справ.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Даценко за півдня ловить 50 карасів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі