четвер, 14 серпня 2008 19:26

Квіткарі торгуватимуть цілодобово

Черкаські торгівці квітами звернулися до міськради з проханням надати їм нові місця для реалізації товару. Раніше вони торгували біля управління статистики. Зараз там будують магазин "Гранд-маркет".

6 серпня біля драмтеатру відкрився квітковий базар у павільйоні розміром 300 кв. м. На ньому 50 точок. Керівництво драмтеатру проти нових сусідів не заперечувало.

— Павільйон будували за власні кошти. Вже сплатили по 1400 гривень, це третина від усієї суми. До кінця місяця треба розрахуватися повністю. Пльонкою оббивали самі, світло теж проводили за свої гроші, — розповідає продавщиця Олена Панченко, 54 роки.

Каже, що квітами займається 20 років, сама доглядає і вирощує на своїх 4 сотках землі.

— Ось сонце світило, то Любин свекор оббив брезентом, бо квітам треба прохолода і затінок. Оренду платимо драмтеатру — 12 гривень за три метри в день. Тут ми можемо квіти залишати на ніч, — продовжує жінка. – З охраною договір підписали, тільки ще не скидалися.

Павільйон працюватиме цілодобово. З іншого боку драмтеатру, на вул. Симоненка, добудовують пластиковий ринок квітів "Театральний".

— Туди перейдуть чоловік 13. Чули, оренда буде близько трьох тисяч гривень у місяць, — перемовляються на ринку. — Та за що ж платити, як привозна роза коштує від 2 до 18 гривень, а домашня — до 5, гладіолуси — до 15 гривень за букет.

Зараз ви читаєте новину «Квіткарі торгуватимуть цілодобово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі