неділя, 25 вересня 2011 23:54

Куряче філе готують із овочами

Сьогодні кулінарна програма "СмачнОГО" на телеканалі "ВІККА" зустрічає Юлію Черняєву, солістку гурту "Романтика", й Олександра Швидкого, актора Черкаського лялькового театру.

Юлія Черняєва готує страву "Червона шапочка". Куряче філе солить, перчить й обсмажує з обох боків. Нарізує кільцями кабачки, баклажани та цибулю. По черзі викладає всі овочі "пірамідами" і ставить у духовку на 15 хв. Твердий сир кладе зверху на кожну з пірамід. Лишає у духовці на 2 хв. Готове м'ясо розрізує навпіл та викладає на таріль, навкруги розставляє пірамідки, прикрашає їх шматочками помідорів.

Олександр Швидкий готує дві страви — "Сонечко прилітає" та "Сонечко відлітає". Філе курки нарізує шматками, солить, відбиває і кладе на деко. Зверху посипає кружальцями цибулі та твердим сиром. У духовку ставить на 15 хв. Готові м'ясні відбивні викладає на двох тарелях. Одну прикрашає кружальцями помідорів, на якій "сонечки" з кубиків твердого сиру. Помідори на іншій тарелі викладає без "сонечок".

Кулінарне шоу "СмачнОГО" показують щоп'ятниці о 18.00. Щоб стати його учасником, необхідно зареєструватися й заповнити анкету на сайті

http://www.vikka.ck.ua/.

Зараз ви читаєте новину «Куряче філе готують із овочами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі