четвер, 12 травня 2011 17:51

"Коропа під вуалькою" запікають 20 хвилин

Героями сьогоднішнього кулінарного шоу "СмачнОГО" телерадіокомпанії "ВІККА" є Сергій Крашенінніков, джазмен і заслужений артист Автономної Республіки Крим, та кухар Віта Чубенко. Її  рекорд —  приготування 150 вареників за годину.

На кухонному столі лежать однакові продукти. З них за півгодини кожен  має приготувати страву. Цього разу в їхньому розпорядженні короп, помідори, майонез, цибуля, зелень, спеції та твердий сир.

Сергій Крашенінніков готує "Коропа під вуалькою". Солить і перчить рибу. Окремо готує начинку. Ледь підсмажує на олії цибулю й помідори. Додає петрушку та кріп. Цим начиняє коропа. Рибину посипає натертим сиром. Це і буде вуалька. Ставить на 20 хв. у духовку і запікає за температури 180°С. Готову страву прикрашає зеленню і малює майонезом візерунки.

Віта Чубенко пропонує страву "Короп, запечений під сиром". Рибу солить, перчить і приправляє хмелі-сунелі. Фарширує сирими помідорами, цибулею і зеленню. Підсмажує рибу на олії. Зверху змащує майонезом і посипає тертим твердим сиром. У духовку ставить теж на 20 хв. Готову страву прикрашає "трояндами" з помідорів та петрушкою.

Кулінарне шоу "СмачнОГО" виходить щоп'ятниці о 18.00. Щоб стати його учасником, необхідно зареєструватися й заповнити анкету на сайті http://www.vikka.ck.ua/

Зараз ви читаєте новину «"Коропа під вуалькою" запікають 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі