четвер, 07 лютого 2008 17:49

Івана Коваленка поховали в Макіївці

1 лютого не стало 69-річного Івана Коваленка з села Макіївки Смілянського району. Чоловік помер удома о четвертій годині вечора від ішемічної хвороби серця.

— Напередодні йому двічі викликали лікарів. Того дня його дружина прийшла з роботи. Запитала, чи буде вечеряти. Приготовила на стіл, але Іван відмовився їсти. Йому стало зле. За півгодини його не стало, — кажуть у Макіївці.

Іван Коваленко працював водієм у місцевому колгоспі. Ніколи не відмовляв односельцям у проханні щось привезти чи відвезти. Із сусідами жив дружньо. У кінці 2003-го в нього стався перший інсульт. За рік у жовтні  ще один. У Коваленка погано працювали ліва рука й нога, ходив повільно.

Поховали його на сільському кладовищі. Яму викопали колеги. Був батюшка, духовий оркестр. Попрощатися з Коваленком прийшло близько півсотні людей. У чоловіка залишилася 65-річна дружина Майя Степанівна, з якою він прожив 26 років. Старший син Іван мешкає з батьками, менший Федір окремо із сім"єю.

Зараз ви читаєте новину «Івана Коваленка поховали в Макіївці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі