четвер, 09 жовтня 2008 17:31

Ірину Кривду часто зраджували чоловіки
10

Світлана Бобела, 18 років


Модель школи краси "Гармонія", володарка гран-прі всеукраїнського конкурсу краси Model Spring 2008. Найближчим часом планує брати участь у зйомках нового кліпу Олександра Пономарьова.

Навчається на другому курсі Київського університету культури на співачку. Живе з матір"ю. Вона — заступник генерального директора фірми "Партнер України", яка продає міндобрива. Батько з родиною не живе.

Власного авто Світлана не має. Відпочиває в черкаських клубах "111" та "Маракана". За вечір може витратити 500–600 грн. Якщо скрутно з грошима, то вкладається у дві сотні. Іноді пригощають друзі.

Мріє бути співачкою. Чотири роки тому стала фіналісткою пісенного фестивалю "Крок до зірок". Чоловічий ідеал — співак Робі Вільямс. Подобається його манера виконання. Жіночий — телеведуча Світлана Вольнова. Каже, це жінка, яка сама себе зробила — після 20 років стала фотомоделлю, поїхала за кордон, стала телеведучою на каналі М1. Світлана хоче бути схожою на неї.

У чоловіках не терпить халатності та брехні, навіть у дрібницях.

Які звання ще хотіла б отримати?

— Міс України. Дуже хотілося б, — відповідає Світлана

Маєш хлопця?

— Шукаю.



Юлія Галушка, 23 роки


Телеведуча, редактор відділу новин на телеканалі "Вікка". Любить малювати. Живе з батьками в їхній квартирі. Мати — підприємець, батько — бухгалтер.

Юлія моделює та малює ескізи одягу, а знайома швачка шиє.

— Я брендів не купую. Найдорожчою річчю в моєму гардеробі є джинси "Дольче і Габбана".

Автомобіля не має. Каже, він їй не потрібний.

— Живу біля роботи й ходжу туди пішки. А якщо треба кудись поїхати, то прошу батьків або друзів.

Грошей у батьків Юля не бере. Ставиться до фінансів відповідально й планує бюджет на місяць уперед.

Найдорожчою річчю в моєму гардеробі є джинси "Дольче і Габбана"

Шанувальники телефонують на прямі ефіри?

— У нас же сидить редактор, він таке в ефір не пропустить. На вулиці часто підходять, кажуть: "Ви моя улюблена ведуча".

Юлія Галушка не збирається їхати працювати до Києва. Цікаву роботу можна знайти і в Черкасах, упевнена. Має хлопця. Він також працює на телебаченні. Жінка не любить самозакоханих та нечесних чоловіків.



Інна Кошова, 31 рік


Доцент кафедри української літератури Черкаського університету ім. Хмельницького, кандидат філологічних наук. Авторка наукових праць. Видала книгу "У полоні слова".

Любить подорожі, літературу, творчість черкаського поета Леоніда Даценка. Живе у службовій квартирі в Черкасах. Найкращим відпочинком вважає поїздку в урочище Холодний Яр на Чигиринщині.

Які риси притаманні твоєму чоловічому ідеалу?

— Це повинна бути моя половинка. Відчую, що це він. Вірю, що Бог дає це відчуття людям. Лише любов може бути єдиною підставою для шлюбу, стосунків. Якщо немає любові — ніщо не втримає.

Говорить, що чоловік повинен бути сильним:

— До нього має тягнути, як до незвіданої вершини.

Батьки Інни, службовці Пальмірського цукрозаводу, хотіли, аби донька стала бухгалтером.



Ірина Краснянська, 20 років


Заслужений майстер спорту зі спортивної гімнастики. Чемпіонка світу 2006 року. Учасниця Олімпійських ігор 2004 та 2008 років. Батько — лікар, мати — інженер. Власного житла та автомобіля дівчина не має. Постійно проживає на олімпійській тренувальній базі в Кончі-Заспі під Києвом. Каже, найбільше враження від останньої Олімпіади — прогулянка Великою Китайською стіною.  До батьків у Черкаси приїздить нечасто. Найбільше гостює в них тиждень перед Новим роком.

Найбільше враження від останньої Олімпіади — прогулянка Великою Китайською стіною

Чи згодна ти заради чоловіка залишити спорт і перетворитися на домогосподарку?

— Взагалі-то я би погодилася. Потрібно поступатися чоловікові. Найголовніше, щоб відчувала його любов. Але ще не задумувалася про заміжжя. Здивована запитанням, бо в моїх думках такого не було, — сміється Ірина.



Ірина Кривда, 23 роки


Модель, переможниця конкурсів "Королева Черкащини-2008", "Пані фото-2007". Офіційне обличчя фірми одягу Space. Зображення Ірини часто зустрічають на черкаських біґбордах.

За освітою фінансист. Закінчила Черкаський технологічний університет. Працює в модельному агентстві. Живе з батьками в трикімнатній квартирі. Батько — податківець, мати — директор приватного підприємства.

Ірині подобаються великі "джипи". Найдорожчі речі її гардеробу — взуття. Шиє його на замовлення в черкаській фірмі "Дюмонд" з італійської шкіри.

Найвірнішим чоловіком у своєму житті вважає кролика Сєню, бо чоловіки її часто зраджували. Перше кохання було в 14 років у піонерському таборі. Каже, якби потрапила на конкурс "Міс світу", перемогла б.

Ірина жодних дієт не визнає. Відпочиває в клубі "Космос-боулінг". За вечір може витратити 300 грн. Відпочивала за кордоном: була в Болгарії та Туреччині.

На вулицях залицяльники підходять?

— Досить часто. Увага чоловіків мене тішить.

Ірина називає себе непосидючою та цілеспрямованою. Друзі кажуть, що вона проста й відкрита.



Сестри Майбороди.

22-річна Євгенія та Антоніна, 20 років


Доньки депутата обласної ради Любові Майбороди, яку нещодавно виключили з БЮТу. Вона — викладач Міжнародного республіканського інституту. Багато разів обиралася депутатом облради. Відома затятою опозиційністю до гілок влади в усі часи. Знайома із впливовими київськими політиками. Колись очолювала осередок Демократичної партії. Її чоловік — будівельник. Майбороди живуть у "хрущовці". Родина має автомобіль "Таврія-Славута".

Женя навчається в Черкаському університеті ім. Хмельницького за спеціальністю фінансист. Антоніна після Першої міської гімназії вступила до Києво-Могилянської академії. Декілька разів за обміном студентів стажувалася в США. Об"їздила майже всю Європу. Працює у фірмі, що займається соціологією.

Про своїх доньок розповідає Любов Майборода, 50 років.

— Дівчат назвали на честь мого батька. Женя, бо так тато хотів мене назвати. Тоня, щоб зберегти дівоче прізвище — Антонова. Я люблю, коли в сім"ях імена передаються у спадок.

Я дітьми задоволена. Вони в мене з дитинства самостійні. Хоча різні. Женя буде гарною дружиною. Вона віддана, спокійна, буде гарною мамою. Але має недолік — страшенна соня. Тоня навпаки емоційна, лідер в усьому. Вона з 16 років сама себе забезпечує (підробляла в магазинах. — "ГПУ"). І не лише себе, а й свого хлопця. Її чоловіку не треба буде хвилюватися, щоб забезпечити родину.



Олена Нечипоренко, 26 років

Власниця агентства нерухомості "Ріел-плюс". 2003 року Олена закінчила факультет "Фінанси та кредит" Уманського педуніверситету.

— Я кілька років працювала в одному з місцевих агентств і вирішила створити власне. Взагалі в цьому бізнесі вісім років. Мрію відкрити агентство ще в якомусь місті, — каже Нечипоренко. — Робочий день в мене розпочинається о восьмій ранку. Не люблю запізнюватися. Головним в бізнесі вважаю чесність та відкритість.

Олена бере уроки англійської та іспанської. Захоплюється спортивною аеробікою. Читає бізнес-літературу. Любить відпочивати на Середземному морі.

— Алкоголю не вживаю, — каже. — Віддаю перевагу сокам та стравам з овочів та фруктів. В одязі люблю епатаж. Часто купую сумки та взуття. Головне, аби річ була якісною.

Два роки тому Олена придбала жовту "Шкоду Октавію". Мріє з"їздити до Парижа на тиждень високої моди:

— Хотілося б об"їздити всю Європу. А найближчим часом планую відвідати Львів.

Батьки Олени із села Родниківка Уманського району. Молодша сестра Наталка навчається в кооперативному технікумі.



Наталя Одарич, 17 років


Донька Черкаського міського голови Сергія Одарича. Кажуть, мер є власником і співвласником кількох меблевих комбінатів, черкаського заводу "Темп", співвласником торгової марки "Венето". За минулий рік Сергій Одарич задекларував 55 тис. грн доходу. Подружжя Одаричів має авто "Тойота Кемрі" та "Тойота Ауріс", будинок у селі Мошни під Черкасами та нерухомість у Києві.

 Після закінчення школи Наталя навчається у Сполучених Штатах. Хоче опанувати англійську, щоб далі вчитися на маркетолога. Найбільше любить танці та футбол. Захоплюється фотографією. Заміж планує вийти через п"ять–сім років. Мріє про кар"єру бізнесмена. Тоді за власні гроші відкриє дитячий будинок, щоб допомагати знедоленим.

Заміж планує вийти через п"ять–сім років

— У політику лізти не хочу, — каже. — Я принципова. Інколи через свою принциповість буваю грубою. Часом, ледачкую. Але, думаю, в Америці цієї риси швидко позбудуся.

В Україну дівчина планує повернутися через шість-сім років. Сумує за Черкасами, Дніпром та парками.



Ася Патлюк, 21 рік


Солістка ансамблю "Візаві". Навчається на ІV курсі Уманського педуніверситету на мистецько-педагогічному факультеті. Викладає хореографію в Уманській школі N11. Родом Ася з Любашівського району Одещини. Батьки-музиканти мріяли бачити доньку піаністкою.

— Я дев"ять років займалася в музичній школі, — каже вона. — Танцями захоплювалася як хобі. Але четвертий рік займаюся ними професійно. Найбільше подобаються сучасні та класичні бальні танці. Улюблений — танго.

Дівчина виступала в постановках "Майстер та Маргарита", "Яблуко розбрату", "Молитва". Із "Візаві" навесні цього року на міжнародному конкурсі хореографів у Харкові за танець "Розчарування" посіла друге місце. Танцювали на концерті Каріни Плай.

Ася каже, що не любить шумних вечірок. Надає перевагу виставам балету. Найбільше любить постановки Московського оперного театру. Її кумиром є балерина Анастасія Волочкова.

Найулюбленіший Асин напій — фруктовий коктейль. Обожнює солодощі, зокрема торти. На одяг багато не витрачає, намагається економити. Але якщо річ якісна і сподобалась, купує. Відпочиває у Криму. Мріє поїхати до Греції.

Ася не любить самозакоханих чоловіків. Має хлопця. Винаймає квартиру в Умані в районі вул. Пушкіна.



Євгенія Федоряка, 28 років


Заступник головного редактора газети "Вечірні Черкаси". Батько — колишній військовий, мати — підприємець. Закінчила Черкаський університет ім. Хмельницького. У журналістику потрапила випадково, однак йти із неї не збирається. Зізнається, що робота забирає майже весь час. Автомобіля не має. Каже, що в такому маленькому місті їздити смішно. Має багато друзів. Уперше закохалася в 16 років у хлопця із дворової компанії.

— Якщо мої друзі досі мене терплять, то, мабуть, я непогана людина, — жартує.

Якось їздила до Польщі. Улюблене місце відпочинку — природа. Любить черкаську Долину Троянд. Залюбки може піти до будь-якого бару, де буде вільно у п"ятницю ввечері. Коли витрачає гроші — не рахує, щоб потім не жалкувати.

Автомобіля не має. Каже, що в такому маленькому місті їздити смішно

Її чоловічий ідеал — збірний образ, що має риси багатьох мужчин. Готова заробляти гроші для сім"ї нарівні із чоловіком. У людях найбільше цінує відповідальність. Каже, що має хлопця. Та заради коханого ніколи не погодиться стати домогосподаркою.

Зараз ви читаєте новину «Ірину Кривду часто зраджували чоловіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі