четвер, 19 серпня 2010 20:04

Голова адміністрації ремонтує школи, в яких працював

60 тис. грн отримала на ремонт Розсоховатська школа, де 17 років був директором теперішній голова Катеринопільської райдержадміністрації Олексій Бардаченко, 52 роки.

— Школа побудована у 1980-ті, — говорить начальник відділу освіти Микола Ткаченко.— Що вдіяти, якщо старіші будівлі служать надійніше за нові. Найбільш проблемною у цій школі виявилася дерев"яна підлога. Мало не щороку проводили її поточний ремонт. Тепер стелимо нові дошки, бетонуємо, заодно впорядковуємо трубопроводи. Будемо міняти дерев"яні вікна на склопакети.

У Новоселицькій школі, де майбутній голова району працював учителем фізики, на встановлення євровікон пішло 100 тис. грн.

Старі вікна замінять на нові й у Катеринопільській школі N1. Для цього виділять 100 тис. Олексій Бардаченко теж працював тут директором. Зараз у цій школі вчителює його дружина, одержувала атестат донька.

— Кошти з місцевого бюджету виділяють і на інші об"єкти, — каже голова РДА. — Передбачено більше як мільйон гривень. Відремонтували частину доріг, проводиться реконструкція площі біля монумента Слави. Розробили програму для літніх людей "Соціальний слід". Ветеранам війни, доплачуватимемо до пенсії 15–20 гривень.

У Катеринопільському районі — 24 школи.

Зараз ви читаєте новину «Голова адміністрації ремонтує школи, в яких працював». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі