четвер, 16 жовтня 2008 15:41

Гелеві освіжувачі можуть викликати алергію

— На зиму найкраще підійдуть освіжувачі, що кріпляться до решітки обдуву. У них можна регулювати силу запаху, — радить продавець магазину "Віраж" райцентру Чорнобай 34-річний Сергій Зінченко.

Освіжувачі для авто бувають рідкі, тверді, гелеві, у гранулах.

— Є освіжувач із ароматом натуральної кави. У полотняному мішечку кавові зерна. До них додають рідину, яка посилює запах, — показує чоловік. — Коштує 25 гривень.

Найдешевші паперові освіжувачі — так звані ялинки — продають по 5 грн. Улітку їх вистачає на два тижні, холодної пори року — до місяця. Трохи дорожчі, по 8 грн — гелеві болгарського виробництва.  Є освіжувачі з трьома запахами, які можна чергувати.

— Цікаві варіанти — освіжувачі з компасом або термометром. Їх клеять за допомогою двостороннього скотчу на панель. Але вони залишають сліди, — додає Зінченко.

Жінки часто купують освіжувачі у формі м"яких іграшок. Проте в них нестійкий запах. А гелеві у вигляді звіряток іноді спричиняють алергію.

Зараз ви читаєте новину «Гелеві освіжувачі можуть викликати алергію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі