четвер, 26 лютого 2009 18:39

Футболісти не отримують зарплату

У середині березня має стартувати друге коло чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги. В одній із зон лідирує черкаський футбольний клуб "Дніпро". Поки що команда не провела жодного тренування. Кажуть, у власників клубу немає грошей.

— Президент клубу Альберт Залялутдінов звернувся до обласної влади з проханням виділити з бюджету 4 мільйони гривень, — каже заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації 57-річний Юрій Мрачковський. — Ми вивчили статут клубу. Там чітко вказано, що це — приватний клуб. А бюджетним кодексом заборонено фінансувати приватні структури.

Дев"ять гравців "Дніпра" вже звернулися до професійної футбольної ліги зі скаргами на тримісячну затримку зарплат. Від самої Професіональної футбольної ліги України прийшов лист, де сказано, що "Дніпро" не сплатив 15 тисяч умовних одиниць вступного внеску. Без цих грошей команду не допустять до змагань.

Ні футболісти, ні чиновники не можуть зустрітися із власником клубу. Зустрічі призначалися на 26 січня та 2 лютого, однак Альберт Рафаїлович на них не з"являвся. На зв"язок із президентом не може вийти навіть адміністратор команди.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти не отримують зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі