четвер, 13 грудня 2007 18:41

Форма кондуктора обійдеться у 100 гривень

З наступного року кондуктори черкаських маршруток мають одягнутися в синю уніформу. Моделі одягу затвердив міськвиконком. У жінок буде жилет і спідниця, у чоловіків — жилет і брюки. Планують пошити брючний варіант і для жінок.

Узимку кондуктори надягатимуть під жилет гольф білого кольору, улітку — блузу. Комплект жилет-блуза коштуватиме 100 грн. Їх закуповуватимуть перевізники.

Конкурс на костюм виграла студентка Черкаського технологічного університету Світлана Шевченко. Їй подарували праску "Тефаль". Навчальному закладу — телевізор "Браун".

Уніформа вирізняє кондуктора в салоні й дисциплінує його, вважають у відділі транспорту міськвиконкому.

— Узагалі, питання про цю форму не таке й важливе, — каже перевізник маршруту N33 Анатолій Кондаков. — Мене більше хвилює подорожчання бензину.

Кондукторові цього маршруту 34-річній Валентині Володимирівні не подобається ідея носити форму:

— Не хочу носити якусь там робу. Мені зручно у своїх речах. Можу одягати і спортивні штани, і джинси, і юбку. А тут такі обмеження.

Для кондукторів тролейбусів два роки тому ввели форму яскраво-зеленого кольору.

Кондуктор тролейбусного маршруту N7 35-річна Алла, як і більшість її колег, носити форму не хоче. Улітку в ній жарко, а взимку на светр не налазить.

Зараз ви читаєте новину «Форма кондуктора обійдеться у 100 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі