четвер, 19 червня 2008 20:29

Євгена Жмарка вбила блискавка

Тиждень тому в селі Свидівок Черкаського району ховали 44-річного Євгена Жмарка. 12 червня в чоловіка влучила блискавка. Це сталося о п"ятій ранку. Жмарко вудив на території рибальської дільниці "Вільшана", де працював.

— Перед цим дочці снилася то чорна, то світла вода. Я сказала, що це поганий сон, але що саме означає — не знаю, — плаче вдова 46-річна Ніна Жмарко.

О третій ранку жінка провела чоловіка на роботу. Він працював із батьком Анатолієм Івановичем. За дві години чоловіки поплили човном витягувати сітки. Почалася гроза. Старший Жмарко був на веслах, молодший тягнув сіть. Ударила блискавка.

— Женя раптом сів і мовчав, — продовжує вдова. — Батько все кинув і до нього: "Женя, Женя..." А він мовчить, тоді... загорівся. Батько почав тушити. Подзвонив нашій дочці, щоб швидко приїхали. Мені сказали наймати машину, бо з Женєю щось трапилося. Він такий трудяга був, порядний сім"янин. Ми для сина хату будували. Женя все для сім"ї старався.

Євген Жмарко працював у рибгоспі понад 10 років. Мав дорослих сина та доньку. Поховали чоловіка у Свидівку.

Зараз ви читаєте новину «Євгена Жмарка вбила блискавка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі