четвер, 14 серпня 2008 19:28

Євген Бурлака створив радіо в Інтернеті

Перше міжмережеве радіо міста Золотоноша "Радіо стейшн "Золо ФМ" почало діяти 9 серпня на інтернет-сайті zolofm.at.ua. Його створив 15-річний золотоніський школяр Євген Бурлака. Поки що радіо доступне тільки користувачам міста.

— Спостерігаючи за тим, як багато підлітків і молодих людей відвідують Інтернет, я вирішив зробити якийсь цікавий проект, який би сподобався всім, — розповідає Бурлака. — Попервах було складно розібратися з усім, але мені допоміг старший брат.

Формат радіо — музичний, пісні хлопець обирає за голосуванням, яке проводиться на інтернет-сайті: який стиль музики набере найбільшу кількість голосів у той чи інший день, та музика й звучить. У майбутньому Євген планує додати туди ще й новини та передачі.

— Музику я вибираю зі свого компа, оскільки маю непогану колекцію, та й сервер поки що знаходиться в мене. Однак, гадаю, це все тимчасово. Проект буде розвиватися в правильному напрямку, — ділиться планами Бурлака.

Євген Бурлака навчається в 11 класі Золотоніської гімназії ім. Скляренка. Захоплюється комп"ютерами, любить слухати музику та дивитися фільми. Торік створив неофіційну інтернет-сторінку Золотоноші http://jackonzolo.org.ua

Зараз ви читаєте новину «Євген Бурлака створив радіо в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі