четвер, 05 лютого 2009 20:24

Євген Бровко підписав контракт з Ігорем Кондратюком

17-річний Євген Бровко із Золотоноші став переможцем телешоу "Караоке на майдані". Після зйомок продюсер програми Ігор Кондратюк підписав із хлопцем контракт про подальшу співпрацю.

— Щоб потрапити на програму, прокинувся о четвертій ранку, спеціально поїхав із Золотоноші до Києва, — розповідає Євген телефоном. Хлопець навчається на першому курсі факультету менеджменту та маркетингу Київського політехнічного інституту. — З вокзалу прямо з сумками — на Майдан.

Юнак не сподівався, що його виберуть.

— Коли приїхав, вже стояло 4 ряди людей. Перед початком зйомок були проби. Ігор Кондратюк хотів переконатися, чи знають люди відбіркову пісню "Где-то на белом свете". Якась дівчина почала просуватися вперед і мене потягла за собою. Обрав пісню Віталіка Козловського "Где-то далеко". Відспівав і чую, хтось ззаду кричить: "Женя, ти супер! Так тримати!!!" Обертаюся — Олена Попач (брала участь у проекті "Шанс", тепер музичний помічник "Караоке на майдані". — "ГПУ"). Вона мені порадила вибирати веселі пісні, щоб запалити народ, адже на вулиці було -11°С.

Євгенові Бровку глядачі кинули 282 гривні.

— Віддав їх суперникові. Мені дісталося 50 чи 60 гривень. Витратив на дорогу додому.

Зараз ви читаєте новину «Євген Бровко підписав контракт з Ігорем Кондратюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі