четвер, 03 березня 2011 17:43

Енергозберігаючі лампи Realux споживають на 80 відсотків менше електроенергії

— Придбати енергозберігаючу лампу зараз можна в будь-якому господарському магазині. Однак у такому випадку легко придбати бракований товар. Тоді покупцеві можна лише поспівчувати, адже такі коштують дорожче, ніж звичайні. Тому варто купувати лише перевірений часом товар у компанії з досвідом. Наші працівники підберуть вам лампи будь-якого дизайну і кольору, — розповідає Володимир Добровольський, директор черкаського магазину "ЕлектроМайстер".

Найпопулярніші енергозберігаючі лампи від компанії Realux. Головний їхній козир — економність і невисока ціна. Наприклад, люмінесцентна лампа Realux споживає на 80% менше електроенергії, ніж звичайна розжарювальна. Звісно, вона дорожча, але витрати компенсує тривалість роботи. Якщо звичайна розрахована на тисячу годин роботи, то енергозберігаюча пропрацює 8 тис. год.

В асортименті компанії є енергозберігаючі лампи майже для будь-яких цілей. Наприклад, флуоресцентні — незамінні, якщо треба забезпечити освітлення промислових або офісних приміщень — перш за все за рахунок високої віддачі і помірної ціни. У побутовому використанні органічно виглядатимуть компактні люмінесцентні лампи. Їх популярність цілком закономірна, адже вони мають високі показники віддачі, компактні розміри й елегантний дизайн. А також не вимагають якихось спеціальних пристроїв для підключення — без проблем вкручуються на місце традиційних ламп розжарювання. І, звичайно, не можна забувати про світлодіодні — найперспективніші на даний момент в питанні освітлення.

— Лампи від Realux суттєво зменшують викиди шкідливих речовин в атмосферу. Всі вони виробляються у суворій відповідності з європейською директивою ROHS. Якщо додати сюди малу енергоємність, високу тривалість роботи та рік гарантії, то маємо ледь не ідеальний виріб, — каже Добровольський.

Адреса магазину:

м. Черкаси, вул. Смілянська, 96

тел.: 63 14 16, 56 40 56.

www.polykor.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Енергозберігаючі лампи Realux споживають на 80 відсотків менше електроенергії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі