середа, 05 січня 2011 17:24

Джип провалився під лід

— Бачу з вікна — по берегу туди-сюди іномарка їздить. Коли через деякий час дивлюся, а вона вже на Дніпро виїхала. Кілька метрів по кризі  проїхала — і зразу ж провалилася, — розповідає 52-річна Ганна Дмитрівна. Вона мешкає у 9-поверхівці на вул. Героїв Дніпра.

30 грудня о 16.45 у Черкасах в Дніпро провалився автомобіль "Мітцубісі Паджеро".

— Кажуть, у салоні були дівчата. Їм наче не сподобалося по берегу їздити, бо трясло. Тому чоловік вирішив проїхати краєм Дніпра. Як машина провалилася, дівчата вискочили й пішли на 20-ту маршрутку, що їздить по нашій вулиці, — продовжує тутешня.

Рятувальники стверджують, 30-річний водій був тверезий.

— Пояснив, що їхав берегом, узяв трохи праворуч, аби об'їхати гірку. Берег і лід були засніжені, тому не помітив, що виїхав на річку. Товщина льоду в тому місці була десь зо 3 сантиметри. Глибина до півметра. Завдяки тому, що машина висока, води в салон не набралося. Власник автомобіля намагався виїхати машиною самостійно. Але зрозумів, що не зможе, й викликав рятувальників. 2-тонний автомобіль витягла група аварійно-рятувального загону спеціального призначення за допомогою автомобіля із потужною лебідкою, — каже 43-річний Костянтин Проценко з обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій.

За три роки це шостий випадок на Дніпрі в межах Черкас, коли взимку машини провалюються під кригу. У воді побували "мерседес", "субару", "деу", "опель" та УАЗ.

Зараз ви читаєте новину «Джип провалився під лід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі