понеділок, 12 серпня 2013 05:15

Два місяці немає гарячої води

Жителі району Луначарський у Черкасах направили звернення до президента, прем'єр-міністра і народних депутатів, бо два місяці в їхніх будинках немає гарячої води. Боргів за комунальні послуги місцеві не мають. Кажуть, воду відключили через те, що місто не сплатило за газ.

— В інших районах є котельні, що працюють як на газі, так і на твердому паливі. Наша — тільки на газі, — пояснює 35-річний Руслан Зоря, голова комітету самоорганізації населення мікрорайону Луначарський. — До губернатора Тулуба ми не зверталися. Він про цю проблему знає.

У міській раді пояснюють: ліміт газу, наданого Черкасам на рік, вичерпано. Держава має компенсувати різницю в тарифах. Але кошти не надійшли.

Луначарці планують перекрити трасу на Київ, якщо гаряче водопостачання не відновлять найближчим часом.

— Хоч я й інвалід, але сама можу помитися в холодній воді, — говорить жителька мікрорайону 43-річна Людмила Шапошник. — Щоб помити трьох дітей, грію воду в каструлях на електроплитці. По сусідству родина із 6-місячним малюком, то вони теж постійно кип'ятять. Торік, як пригрозили трасу на Київ перекрити, гарячу воду зразу включили.

Зараз ви читаєте новину «Два місяці немає гарячої води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі