четвер, 27 березня 2008 18:02

Друзів Юрія Яремаку і Сергія Назаренка знайшли у річці

22 березня 21-річного Юрія Яремаку з Чигирина витягли з річки. Востаннє хлопця бачили о сьомій вечора місяць тому разом із другом-однолітком Сергієм Назаренком. Після того обидва зникли. Міліція оголосила в розшук, але пошуки результатів не принесли.

— Юрій Яремака навчався на четвертому курсі Чигиринського сільськогосподарського технікуму. Минулої суботи двоє місцевих хлопців йшли понад річкою. Неподалік від берега у воді побачили якусь ганчірку біля корча. Повідомили у міліцію й еменесникам. То був Яремака. У кишені його одягу знайшли студентське посвідчення, — розповідає старший інспектор центру пропаганди МНС області Віта Кириченко, 35 років.

У технікумі розповідають, що Юрій навчався на юридичному факультеті. Був привітним, мав гарні оцінки. Серед студентів користувався авторитетом. Батьки розлучені. Жив із матір"ю і молодшим братом у центрі міста на вул. Леніна. Цього року мати переїхала на Дніпропетровщину. Юрій залишився у Чигирині закінчувати навчання. Жив у товариша Анатолія Гончаренка.

— Ми з ним дуже дружили. Усі казали, що він кращий хлопець у групі. Завжди вислухає, допоможе чим зможе. Зустрічався з Валею. Востаннє бачила його того дня, коли пропав. Говорив, що настрій недобрий, — розповідає  студентка 21-річна Аліна Капшитар.

Однокурсники і друзі зібрали на похорон Юрія гроші, купили вінки і 24 березня їздили на Дніпропетровщину, де його поховали. Правоохоронці з"ясовують обставини смерті.

Коли готувався матеріал,  центр пропаганди МНС області повідомив, що 26 березня друга Юрія Яремаки — Сергія Назаренка — знайшов його батько поряд зі шлюзом у селі Галаганівка Чигиринського району. Хлопець навчався на третьому курсі Черкаського державного технологічного інституту. Слідів насильницької смерті не виявлено.

Зараз ви читаєте новину «Друзів Юрія Яремаку і Сергія Назаренка знайшли у річці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі