четвер, 23 вересня 2010 18:12

"Доки ви вже цей клапоть ремонтувати будете?"

Автор: фото: Наталія ТАВАНЕЦЬ
  Пішоходи переходять дорогу  поміж машинами на перехресті вулиць Смілянської та Ільїна. Затор утворився через ремонт дороги
Пішоходи переходять дорогу поміж машинами на перехресті вулиць Смілянської та Ільїна. Затор утворився через ремонт дороги

Із минулого тижня в Черкасах ремонтують частину вул. Ільїна — від Смілянської до Леніна. Через це постійно утворюються затори.

У середу в обід вул. Ільїна перекрили щитами. На них дорожні знаки "об"їзд". Поруч стоїть даїшник. Біля світлофорів по Смілянській та Ільїна вишикувалися черги автомобілів. Водії зі Смілянської не встигають проїхати на зелений колір і зупиняються на перехресті.

— Та що ж це таке? Доки ви вже цей клапоть ремонтувати будете? Життя від вас нема, — з чорного легковика виходить водій років 40 і підбігає до даїшника. Показує на будинок за щитами на Ільїна, куди йому треба проїхати. Працівник ДАІ мовчки відсуває щит і пропускає автівку. Та заїжджає і паркується біля магазину на розі вулиці.

Автомобілісти з Ільїна не мають, як повернути на Смілянську, невдоволено сигналять. Пішоходи маневрують між машинами, що зупинилися на переході.

Дві машини "поцілувалися". Водій задивився, як гарячий асфальт з машини висипали

— Минулого четверга зранку тут навіть аварія сталася через цей ремонт. Я якраз вийшов з маршрутки біля стадіону і йшов у напрямку центру. І в цей момент на повороті в бік Першотравневого парку дві машини "поцілувалися". Мабуть, водій передньої автівки задивився, як гарячий асфальт з машини висипали, — розповідає черкасець 25-річний Олег.

Він переходить перехрестя на Смілянській і сідає в маршрутку на зупинці.

— Ремонт вулиці Ільїна затягнувся через дощ. Залишився невеликий шматок, мають закінчити за день-два, якщо погода дасть. Наступними ремонтуватимуть вулиці на Луначарці. Всього цього року на ремонт доріг уже витратили 11 мільйонів, — розповідає Сергій Кузляєв із прес-служби міськвиконкому.

Зараз ви читаєте новину «"Доки ви вже цей клапоть ремонтувати будете?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі