четвер, 02 грудня 2010 18:32

Додаткові пункти швидкої допомоги працюють тільки вдень

— У мене мама працювала на "швидкій" і покинула. Ці зміни — маячня якась. Наприклад, люди чергують у другій поліклініці вдень, а ввечері, коли поліклініка зачинена, лікарі сидять у машині. Вони не можуть ні прилягти, ні в туалет сходити, — скаржиться черкаска 25-річна Олена.

На початку жовтня в місті відкрили додаткові два пункти тимчасового базування автомобілів "швидкої". Один облаштували на базі другої міської поліклініки, інший — у приміщенні колишнього комунального підприємства "Черкасимедтранс". У такий спосіб планували скоротити  час прибуття машини до 10 хв. та заощадити на пальному.

30 листопада після 19.00 підходжу до другої поліклініки. Шарпаю двері. З приміщення виходить сторож. Кажу йому, що шукаю машину "швидкої", яка базується тут.

— Я чув, що людям немає приміщення, а де вони квартирують, поняття не маю, — відповідає.

Мерзну десь 40 хв. "Швидка" так і не з'являється.

— Приміщення для бригад зараз активно ремонтують. Поки що після закриття поліклініки,  автомобілі від'їздять до центральної станції швидкої допомоги, — пояснює її головлікар 39-річний Владислав Свириденко.

Зараз ви читаєте новину «Додаткові пункти швидкої допомоги працюють тільки вдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі