четвер, 21 серпня 2008 20:53

Дмитро Халаджі приїде на турнір пам"яті Піддубного

Найсильнішу людину визначатимуть у селі Красенівка Чорнобаївського району. Там 23-го та 24 серпня у Чорнобаї триватиме Всеукраїнське свято богатирської сили пам"яті Івана Піддубного.

Розпочнеться захід турніром із класичної боротьби. На участь у ньому вже зголосилися майже 100 спортсменів із України, Польщі та Росії.

— Борців пришлють Єйськ і Бєлгород з Росії, Білосток і Граєво з Польщі, обласні центри Київ, Вінниця, Житомир, Запоріжжя, Кіровоград, Одеса та Черкаси, а також Золотоноша, Костопіль, Лисичанськ, Миргород, Стаханов, — розповідає Анатолій Ідов з районного управління у справах молоді та спорту.

О 12.00 охочі зможуть випробувати свої сили у змаганнях із настільного тенісу, армрестлінгу, дартса та в гирьовому спорті. А о 17.00 найсильніші перетягуватимуть вантажівку, на швидкість завантажуватимуть і розвантажуватимуть віз борошна.

— Гостей свята чекає родзинка — виступ багаторазового рекордсмена "Книги рекордів Гіннеса", семиразового чемпіона світу з гирьового спорту, володаря титулу "Найсильніша людина світу-2004" 29-річного Дмитра Халаджі, — додає Ідов. — Він може голими руками забивати цвяхи у сковорідку, утримувати вантаж вагою 151 кілограм одним мізинцем, розривати руками ланцюги та листки металу. Він виступить 24 серпня о шостій вечора на центральному стадіоні Чорнобая.

Іван Піддубний в народився в Красенівці. Богатир 40 років присвятив спорту, провів майже 2 тис. поєдинків, виграв більшість їх, став шестиразовим чемпіоном світу.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Халаджі приїде на турнір пам"яті Піддубного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі