четвер, 25 вересня 2008 17:19

Депутати зірвали сесію міськради

23 вересня міський голова Черкас Сергій Одарич, 41 рік, не зміг відкрити сесію. У залі зареєструвалися 15 депутатів. Для кворуму їх має бути 31.

— Напередодні сесії до мене звернулися представники багатьох фракцій міськради. Хтось хотів збудувати багатоповерхівку в Долині троянд, хтось — викупити муніципальне майно, — розповідає Сергій Одарич. — "Бютівці" просили призначити їхнього лідера фракції Валерія Вишиваного секретарем міськради. Коли всі прохачі отримали від мене відмову, то пообіцяли зірвати сесію.

Мер вважає, що депутати зашкодили інтересам городян, оскільки на розгляд сесії виносили програму фінансової підтримки 18 об"єднань співвласників багатоквартирних будинків. Також — придбання тромболітиків для хворих, які пережили інфаркт міокарда, створення в Черкасах хоспісу та соціального гуртожитку для дітей-сиріт.

— Зареєструвалися кілька депутатів від "Нашої України" та комуністи, — пояснює "бютівець" Валерій Вишиваний, 35 років. — Ми не захотіли, бо на сесію прийшли вісім колишніх депутатів нашої фракції, яких ми позбавили депутатських повноважень. Міський голова навмисне включив у сесію питання, які ми ініціювали. Знав, що ми не братимемо за таких умов участі у засіданні. Стосовно посади секретаря, то Одарич сам пропонував мені її півроку тому. Я відмовився і тепер не претендую.

Зараз ви читаєте новину «Депутати зірвали сесію міськради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі