четвер, 15 січня 2009 19:05

Чоловіків примусили роздягнутись і скупатися в ополонці

Чотирьох рибалок примусили роздягнутися на ставку поблизу села Вотилівка Лисянського району на Черкащині. Один із них — неповнолітній. Без одягу чоловіків відпустили додому.

— Один із постраждалих із нашого села, другий — із сусіднього, а ще двоє приїхали з Лисянки, — розповідає житель села Володимир Іванович, просить не називати його прізвище. — Хлопці хотіли половити рибу. Аж тут приїхали четверо з Лисянки: двоє колишніх односельців, що живуть у райцентрі, та їхні знайомі. Вони якраз оформляють той ставок в оренду. Але документи ще не готові. При собі орендарі мали дві мисливські рушниці. Стали погрожувати зброєю рибалкам, заставили роздягнутися й скупатися в ополонці.

Роздягнені рибалки при -6°С бігли до села кілометр. Машина, якою вони приїхали на став, залишилася на березі.

— Двоє забігли до родичів, які живуть на початку Вотилівки, інші чимчикували ще півтора кілометра додому, — продовжує чоловік. — Їх бачили люди, які поверталися з ферми, бабтисти, які розходилися після зборів. Картина була не для слабохарактерних. Ніби ніхто з рибалок не захворів після того.

У сільській раді підтвердили, що такий випадок був. Називати прізвища будь-кого відмовилися.

За словами начальника Лисянського райвідділу міліції 51-річного Володимира Вовченка, проти лисянських чоловіків порушена кримінальна справа щодо хуліганства.

— Звинувачення їм ще не пред"явлено, — каже Вовченко. — У слідчих на це є два місяці, щоб довести вину. Вони мають понести відповідальність, бо таке чинити не можна.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіків примусили роздягнутись і скупатися в ополонці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі