четвер, 24 липня 2008 18:56

Брати розливали горілку в гаражі

Фальшиву горілку виготовляв черкасець 26-річний Олексій. Цех для розливу він облаштував у гаражі на території кооперативу "Топольок" по вул. Первомайській.

— Із гаража наші працівники вилучили 215 літрів спирту, 1878 пляшок готової до реалізації горілки з етикетками відомих виробників. Пляшки обклеєні марками акцизного збору з ознаками фальсифікації. Вилучене добро потягнуло на 21 тисячу гривень, — розповідає 29-річна Ольга Черняк із прес-служби податкової міліції.

26 червня в Золотоноші працівники податкової міліції з даїшниками зупинили дві машини, якими керували Олексій та його двоюрідний брат 30-річний Володимир із Хмельниччини. В автомобілях знайшли 300 пляшок горілки й каністри з 220 л коричневої рідини, що віддавала спиртом.

— Олексій попадався на такому злочині. У квітні в селі Чапаєвка неподалік кафе він торгував горілкою. Податківці зробили контрольну закупку. За півторалітрову пластикову бутилку заплатили 12 гривень. Конфіскували 150 літрів незаконної горілки, 10-літрову каністру спирту, 129 пляшок з етикетками різних виробників. Загалом на суму 2145 гривень, — додає Черняк.

Лабораторні дослідження довели, що горілка непридатна для вживання та становить загрозу життю й здоров"ю. Нині з"ясовують шляхи збуту. Винних можуть позбавити волі на термін від 5 до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Брати розливали горілку в гаражі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі