четвер, 30 жовтня 2008 20:08

Анатолія Чупруна затримали за хабарництво

Анатолія Чупруна затримали за хабарництво

24 жовтня затримали секретаря Чорнобаївської селищної ради 33-річного Анатолія Чупруна. 3 травня він виконував обов"язки голови. Чоловіка підозрюють в отриманні 100 тис. грн хабара.

Таку суму Чупрун начебто вимагав від підприємця за надання у приватну власність двох земельних ділянок площею 0,3 га. Посадовець запропонував принести гроші до будинку, де проживає, та передати їх матері. Після отримання коштів документи обіцяв віддати в кабінеті.

— Це провокація, — стверджує адвокат затриманого Станіслав Головня. — У тому, що я зараз бачу, складу злочину немає.

Депутати селищної ради розповідають, що чоловік, який нібито дав хабара, чотири місяці ходив до селищної ради із проханням виділити йому в центрі Чорнобаю земельну ділянку під забудову. Проте вільних ділянок у райцентрі немає. Анатолій Чупрун погодився продати йому ділянки — свою та сестри. За це й отримав гроші.

— Саме затримання було показовим, його в наручниках водили перед райадміністрацією, знімали все на камеру, — каже депутат 43-річний Ігор Фесун.

Анатолій Чупрун родом із Чорнобаю. Одружений, має трьох дітей — 13-річного сина та 3-річних доньок-двійнят. Живе з родиною в будинку матері-пенсіонерки. Працював на заводі продтоварів, у податковій та пенсійному фонді, був завідувачем відділу комунального майна райради. 2006-го став депутатом селищної ради, потім її секретарем. Із травня цьогоріч виконував обов"язки голови селищної ради замість Григорія Злидаря, який перебуває на лікарняному.

Міліціонери забрали печатки й документацію селищної ради.

— Ми не можемо заплатити за електроенергію, виділити харчі для дитячого садка, не можемо навіть паспорта людині завірить, — каже заступник голови селищної ради Володимир Огнівенко.

Нині Анатолій Чупрун у слідчому ізоляторі Придніпровського райвідділку міліції Черкас.

Зараз ви читаєте новину «Анатолія Чупруна затримали за хабарництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі