четвер, 13 січня 2011 18:28

Анатолій Фартухов передплатив періодики на тисячу гривень

Катеринопілець 74-річний Анатолій Фартухов на перше півріччя 2011-го передплатив газет і журналів на суму більше як 1 тис. грн.

— Два роки тому на газети і журнали йшло три тисячі, — каже Анатолій Юхимович. — Тепер трохи сутужніше. Став на передплату менше витрачати. Відкладаю потроху на газети з кожної пенсії. У мене 20-процентна надбавка за заслуженого вчителя. Отримую 1200. Взагалі на прожиття хватає. Я ж один.

Анатолій Фартухов зачитує довгий список газет і журналів, які приносить йому листоноша. Серед них є журнал за 360 грн. Подобаються здебільшого видання наукового і політичного характеру. Як прочитає, дарує їх місцевій бібліотеці.

— До Катеринополя я переїхав з Києва. Дуже люблю читати. Часто купую собі і книжки. Видав свою збірку поезій накладом 1000 примірників. Увесь тираж роздав у школи, бібліотеки, роздарував знайомим. Раніше передплачував і літературну періодику. Тепер розчарувався в ній і більше не виписую.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Фартухов передплатив періодики на тисячу гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі