пʼятниця, 06 грудня 2019 15:09

З'явився другий тизер документального фільму про гурт "ДахаБраха"
4

Прем’єра фільму запланована на 2021 рік
Фото: прес-служба
Прем’єра фільму запланована на 2021 рік
Прем’єра фільму запланована на 2021 рік
Прем’єра фільму запланована на 2021 рік

Skydivefilm Production презентував 2-й тизер повнометражної документальної стрічки "ДахаБраха. Шлях" режисерки Анни Корж.

Весь останній рік знімальна команда фільму супроводжувала гурт "ДахаБраха" в світовому турне: музиканти проїхали з концертами Україною, Францією, Південною та Північною Америкою. Всього було 30 днів у дорозі, 4 країни, 14 міст та близько 40 тис. км шляху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська культура може зникнути, як індіанська

У першому тизері глядач побачив закулісся українських гастролей гурту та ближче познайомився з його учасниками. В другому відео команда фільму відкриває завісу магічної атмосфери запису нового альбому на бразильській студії звукозапису в Сан-Паулу.

Вже сьогодні кожен зможе почути нові пісні наживо під час концерту до 15-річчя "ДахаБраха" в київському Палаці Спорту.

Зйомка повнометражної документальної стрічки "ДахаБраха.Шлях", яка відбувається за підтримки Українського Культурного Фонду, триває з осені 2018 року. Це документальна історія про життя учасників гурту: їхній метод створення музики, спогади з дитинства, закулісні перипетії, концертні виступи у різних куточках світу, а також непрості, але дуже цікаві будні артистів.

Прем'єра фільму запланована на 2021 рік.

Зараз ви читаєте новину «З'явився другий тизер документального фільму про гурт "ДахаБраха"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі