вівторок, 06 липня 2010 16:27

Зв'язану Горбачову побили битками (ФОТО)
12

Співачку Ольгу Горбачову били та ґвалтували на зйомках кліпу групи "Авіатор".

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла піар-менеджер співачки Тетяна.

"Група "Авіатор" і Горбачова зняли садо-мазохістське відео на пісню "Без тебе".

За сценарієм кліпу, хлопці з "Авіатора" грали брутальних і жорстоких чоловіків. Вони вдавали, що б"ють Олю по обличчю, тягають по підлозі, штовхають, коли вона чине опір, і ґвалтують".

За словами піар-менеджера, за зйомками кліпу спостерігав продюсер Горбачової та "Авіатора" Юрій Нікітін. Колись вони з Ольгою жили у цивільному шлюбі. Після народження дитини розійшлися.

"Юрій Нікітін побув на знімальному майданчику десять хвилин. Коли Олю зв"язали голою і заклеїли скотчем рот, він відвернувся. Як хлопці з "Авіатора" почали вдавати, що б"ють її битками, люди почали перешіптуватися: "Оце Нікітін дає! Тепер може здійснити свої сексуальні фантазії, які не встиг реалізувати з Горбачовою!". Юра не витримав, сів у машину і поїхав", - розповіла Тетяна.

Ольга Горбачова про зйомки кліпу розповідає з усмішкою.

"Коли я наступного дня не могла піднятися з ліжка, то чітко усвідомила, що все-таки не мазохістка, а просто жертва слави, - зауважила співачка. - Терпіти таке заради красивої картинки - це все ж своєрідне психічне відхилення. Але я дуже рада, що у хлопців буде яскраве відео, яке передає їхню чоловічу енергетику. Еротичні сцени ми знімали у покинутій квартирі. Оператор просив не зупиняти процес ні на секунду. Режисер рекомендував поводитися скромніше, щоб відео не заборонив комітет моралі".

Зараз ви читаєте новину «Зв'язану Горбачову побили битками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі