вівторок, 05 лютого 2019 15:37

Звинуватили у педофілії: показали відео допиту Майкла Джексона

Звинуватили у педофілії: показали відео допиту Майкла Джексона
Майкла Джексона допитували через педофілію. Фото: МК

У мережі з'явилося відео допиту короля поп-музики Майкла Джексона стосовно педофілії.

Архівні кадри датовані 1 березня 1996-м, на них Джексону 37 років. Вони були зняті в готелі Four Seasons в Нью-Йорку, пише DailyMail.

У зірки запитують прямо, чи є він педофілом та чи чинив над дітьми сексуальне насильство, зокрема йдеться про Маколея Калкіна, Вейда Робсона и Джеймса Сейфчака. Двоє останніх стверджують, що у дитинстві мали секс з Джексоном на його ранчо у Неверленді.

Артист лише нервово посміхався та мовчки хитав головою. Його адвокат проінструктував не відповідати. Співак порівняв себе з Ісусом і ображався на те, як його особистість спотворили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джексон написав пісню про те, що не спав з фанаткою

"Ісус говорив любити дітей та бути як діти, бути юними, бути невинними, бути чистими та порядними. Він завжди оточував себе дітьми, саме так виховували й мене, бути таким і наслідувати це", - зауважив Джексон.

19 липня 2016 року вийшла у продаж книга Конрада Мюррея - особистого лікаря поп-ікони Майкла Джексона. У біографічному творі під назвою "Ось і все" медик розповів про дивні і подекуди шокуючі факти з життя співака. Мюррей стверджує, що був близьким другом зірки.

Зараз ви читаєте новину «Звинуватили у педофілії: показали відео допиту Майкла Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі