четвер, 03 грудня 2020 12:20

Журнал People назвав найвпливовіших людей 2020 року
5

Американський глянець People оголосив імена найвпливовіших людей 2020 року.

Звання "Людина року" за версією журналу отримали співачка Селена Гомес, актор Джордж Клуні, акторка Реджина Кінг і головний інфекціоніст США Ентоні Фаучі. Про це написали на офіційному сайті видання.

Селена Гомес отримала визнання за її роботу в підвищенні обізнаності про психічне здоров'я і за участь в русі Black Lives Matter.

Джордж Клуні удостоївся цього звання як меценат. Актор пожертвував понад $1 млн на боротьбу з Covid-19 в Італії, Лондоні і Лос-Анджелесі. Також виділив гроші ліванським благодійним організаціям після вибуху в Бейруті в серпні.

Назвали найвпливовіших людей 2020 року
Фото: people.com
Назвали найвпливовіших людей 2020 року
Назвали найвпливовіших людей 2020 року
Назвали найвпливовіших людей 2020 року
Назвали найвпливовіших людей 2020 року

Акторку Реджину Кінг визнали однією з найвпливовіших людей цього року за допомогу бідним під час пандемії коронавірусу і за боротьбу з жорстокістю поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що українці дивились і слухали на YouTube 2020 року

Інфекціоніст Ентоні Фаучі став "Людиною року" за боротьбу з коронавірусом. Як зазначив головний редактор журналу, це саме той лікар, який потрібен був Америці 2020-го

Стримінговий сервіс Spotify оприлюднив список найпопулярніших пісень, виконавців і програм 2020 року. Найчастіше слухали пуерториканського репера Bad Bunny.

Зараз ви читаєте новину «Журнал People назвав найвпливовіших людей 2020 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі