субота, 26 липня 2008 16:08

Зроблені перші фотографії новонароджених близнят Анджеліни Джолі
5

Не дивлячись на те, що адвокати Бреда Пітта пообіцяли засудити всіх тих, хто опублікує фотографії новонароджених близнят Пітта і Джолі, папараці вдалося зробити декілька знімків дітей зоряної пари.

Правда, самі ці фотографії ще ніде так і не були опубліковані. Немає їх і в інтернеті. Інформація про те, якому саме виданню належать ці знімки, ретельно приховується.

Все це пов"язано з тим, що Анжеліна Джолі та Бред Пітт вже продали права на публікацію першої фотографії своїх двійнят одному американському журналу, що погодився заплатити за такий ексклюзив 11 мільйонів доларів. Ці гроші відома своєю пристрастю до добродійності пара збирається передати до фондів допомоги жителям бідних країн.

Слід зазначити, що таким же чином Джолі та Пітт вчинили з фотографією їхньої першої дитини, дочки Шайло Нувель, в 2006 році. Фотографія була опублікована на першій сторінці відомого американського глянсового журналу. Гроші за це були відправлені до добродійних фондів Африки.

Цікаво, що Шайло Нувель стала і першим в світі немовлям, чия воскова фігура з"явилася в нью-йоркському музеї мадам Тюссо, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Зроблені перші фотографії новонароджених близнят Анджеліни Джолі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі