четвер, 21 жовтня 2021 12:07

Знімалася голою і працювала стилістом: найцікавіші факти про іменинницю Кім Кардаш'ян
13

21 жовтня американська світська левиця і мільярдерка Кім Кардаш'ян відзначає 41-річчя. За її життям стежать понад 259 млн користувачів в Instagram, вона тричі виходила заміж, а у квітні цьогоріч офіційно стала мільярдеркою.

Найсексуальніші фото зірки і як бізнесвумен здобула популярність, підготувала Gazeta.ua.

1. Кардаш'ян в юності комплексувала через надто пишні форми: у 14 років вона вже мала широкі стегна і груди третього розміру. Згодом усвідомила, що її фігура подобається багатьом чоловікам, і почала підкреслювати апетитні форми. А у 20 років позбулася округлих щік, збільшила губи і змінила форму носа.

Також Кардаш'ян регулярно робить ін'єкції краси, тож у 41 рік у неї немає зморшок. А фани підозрюють, що жінка лягала під ніж пластичних хірургів і для того, щоб підкорегувати форму сідниць і грудей.

2. 19-річною знаменитість вперше вийшла заміж за музичного продюсера Деймона Томаса. Шлюб виявився нещасливим і тривав чотири роки. 2011 року Кардаш'ян вийшла заміж за баскетболіста Кріса Гамфріса, на розлучення з яким подала через 72 дні.

2013-го зірка втретє пішла під вінець з репером Каньє Вестом. У пари народилися четверо дітей, двоє з яких від сурогатної матері. Цьогоріч подружжя розірвало стосунки.

Американська бізнесвумен Кім Кардаш'ян відзначає 41-річчя
Фото: instagram.com/kimkardashian
Американська бізнесвумен Кім Кардаш'ян відзначає 41-річчя
Американська бізнесвумен Кім Кардаш'ян відзначає 41-річчя
Американська бізнесвумен Кім Кардаш'ян відзначає 41-річчя
Американська бізнесвумен Кім Кардаш'ян відзначає 41-річчя

3. Кардаш'ян працювала стилістом співачок Ліндсі Лохан і Бренді. А ще дружила зі світською левицею Періс Гілтон. Саме вона вперше привела на світський захід Кім. Жінки перестали підтримувати дружні стосунки після того, як популярність бізнесвумен почала затьмарювати Гілтон.

4. Після прем'єри шоу "Сімейство Кардаш'ян" 2007-го Кім стала неймовірно популярною. Телепрограму транслювали протягом 14 років і переклали багатьма мовами. Проєкт приніс родині мільйонні заробітки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк святкує 34-річчя: найсексуальніші знімки ведучої

5. Та не лише завдяки телешоу Кардаш'ян здобула популярність. 2007 року в мережу злили скандальне секс-відео, в якому знялися вона та її колишній - американський співак Ray J. Окрім слави, зірка отримала $5 млн: саме цю суму виплатила студія Vivid Entertainment, яка володіла правами на даний ролик.

Американська зірка реаліті-шоу, блогерка та інстадіва Кім Кардаш'ян офіційно отримала статус мільярдерки.

Її капітал сягнув $1 млрд. Знаменитість заробила завдяки власним брендам косметики й одягу, телебаченню, рекламі з Instagram та інвестиціям.

Зараз ви читаєте новину «Знімалася голою і працювала стилістом: найцікавіші факти про іменинницю Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі