вівторок, 11 січня 2011 11:46

Злодії обікрали квартиру Преснякова на півмільйона євро

Злодії обікрали квартиру Преснякова на півмільйона євро

Міліція шукає злодіїв, які обікрали квартиру співака Володимира Преснякова в елітному житловому комплексі "Золоті ключі" на заході Москви, повідомило у вівторок джерело в правоохоронних органах російської столиці.

Під час перевірки з'ясувалося, що з квартири зникло близько 200 тисяч євро, золоті ювелірні прикраси, дорогі годинники, а також предмети дизайнерського одягу.

На місці події працює оперативно-слідча група, загальний збиток поки не встановлений, проте, за деякими даними, він уже перевищив 500 тисяч євро.

Міліціонери встановили, що злодії проникли в квартиру співака, розташовану на 13-му поверсі будинку, за допомогою відмичок.

Оперативники вилучили записи встановлених в під'їзді камер відеоспостереження, за якими сподіваються встановити злочинців.

Проте за час відсутності Преснякова в під'їзд будинку заходило дуже багато людей. З'ясувати, хто із зафіксованих камерою відеоспостереження є злочинцем, буде дуже складно.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Злодії обікрали квартиру Преснякова на півмільйона євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі