пʼятниця, 19 червня 2020 18:18

Зйомки "Друзів" планують розпочати в серпні

Зйомки "Друзів" планують розпочати в серпні
Марта Кауфман повідомила про початок зйомок спеціального епізоду серіалу в серпні 2020 року. Фото: instagram.com/courteneycoxofficial/

Одна з авторок серіалу "Друзі" Марта Кауфман повідомила про початок зйомок спеціального епізоду серіалу в серпні 2020 року. Їх довелося відкласти через пандемію коронавірусу.

"Сподіваємося, що зможемо провести зйомки в серпні - якщо все буде добре, не почнеться рання друга хвиля, - розповіла вона, пише The Wrap.

У лютому стримінговий сервіс HBO Max підтвердив вихід спецвипуску популярного серіалу "Друзі". Нова серія мала з'явитися на сервісі в травні 2020 року разом з усіма попередніми 236 епізодами серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сценаристка "Друзів" вибачилася за недолік серіалу

У спецвипуску мали знятися ті ж самі головні актори: Дженніфер Еністон (Рейчел), Кортні Кокс (Моніка), Ліза Кудроу (Фібі), Метт Леблан (Джоуї), Метью Перрі (Чендлер) та Девід Швіммер (Росс). У березні зйомки спецвипуску "Друзів", які мали розпочатися ще 23-24 березня, відклали через епідемію.

Телевізійна мережа HBO все-таки запустить спеціальний випуск культового серіалу "Друзі". Всі актори повернуться до своїх ролей..Зіркам серіалу Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Лізі Кудроу, Девіду Швіммеру, Метту Леблану і Меттью Перрі вдалося домовитися з компанією Warner Bros., яка займається виробництвом проєкту.

Зараз ви читаєте новину «Зйомки "Друзів" планують розпочати в серпні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі