середа, 01 грудня 2010 10:41

Жизель Бюндхен під час фотосесії роздягалась просто в машині (ФОТО)
8

Бразильська супермодель Жізель Бюндхен, яка рівно рік тому народила сина Бенджамена, нещодавно злітала на карибський острів Сент-Бартс, щоб взяти участь у фотосесії, під час якої вона позувала у еротичному вбранні.

Папарацці потай сфотографували оголену супермодель, коли та переодягалася в перерві між зйомками.

Щоб не втрачати часу, Жизель перевдягалася у припаркованому поруч фургончику. Модель виглядає прекрасно, її бюст не втратив форму, незважаючи на те, що Бундхен до останнього годувала свого маленького сина грудьми.

"Син народився у мене вдома. За два тижні до цього я почала займатися кун-фу і йогою, медитувала щодня. Всі ці місяці я годувала малюка сама, і вважаю, що так повинні робити всі мами. В Америці це вважається старомодним, але невже ви не хочете, щоб ваша дитина виросла здоровою? Навіщо напихати його хімією, якщо природа і так про все подбала кращим чином? Вважаю, що треба прийняти закон, зобов'язуючий матерів хоча б перші півроку давати немовлятам грудне молоко", - розповіла Жизель в інтерв'ю одному з журналів.

За її словами, процес годування корисний для здоров'я жінки і їй це допомогло відновити форму.

"Экспересс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Жизель Бюндхен під час фотосесії роздягалась просто в машині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі