вівторок, 13 березня 2007 09:00

Зірку світового боксу госпіталізували через передозування наркотиками (ФОТО)

П`ятикратного чемпіона світу з боксу Джоні Тапіа у понеділок госпіталізували в критичному стані після передозування кокаїном.

40-літнього американського боксера знайшли непритомним у готельному номері і доставили в пресвітеріанську лікарню міста Альбукерке, штат Нью-Мексіко. При ньому поліцейські виявили пластиковий пакетик з білою речовиною. Проведене дослідження показало, що це кокаїн.

Представники поліції заявили, що Тапіа висунуть звинувачення у зберіганні наркотиків.

Тапіа, який ставав чемпіоном світу в трьох вагових категоріях, впродовж своєї кар`єри неодноразово вступав у конфлікт із законом.

На початку 1990-х років за пристрасть до кокаїну його відсторонили від спорту на 3,5 роки. У 2003 році боксер спершу провів півроку в реабілітаційній клініці, після чого вжив надмірну дозу прописаних йому ліків.

Свій прощальний бій Тапіа провів два тижні тому. Він здобув перемогу над американцем Еварісто Прімеро. У передматчевих інтерв`ю боксер стверджував, що зав`язав з беззаконням, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Зірку світового боксу госпіталізували через передозування наркотиками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі