вівторок, 03 серпня 2021 16:55

Зірковий відпочинок: як Осадча, Полякова та Остапчук проводять відпустку
5

Співачка Настя Каменських тішить шанувальників пікантними фото з відпочинку в Хорватії. Зірка вирушила у відпустку з чоловіком Олексієм Потапенком і його сином Андрієм, а також із найкращою подругою Анною Андрійчук і мамою Лідією.

"Відпустка для нас - це не просто виспатися, накупатися, об'їстися й здивуватися новим місцям. Це можливість насолодитися одне одним, коли нікуди не поспішаєш, щасливий і максимально розслаблений. Усім надсилаю найкращі вібрації", - поділилася NK в Instagram.

Зірка часто показує, як проводить відпочинок на яхті в компанії коханого, мами й друзів. Також разом з ексдружиною Позитива Андрійчук публікує спекотні знімки, на яких хизується фігурою в бікіні.

На яких курортах відпочивають знаменитості, підготувала Gazeta.ua.

Телеведуча Катерина Осадча, яка зараз при надії, ділиться ніжними фото з турецького відпочинку. Жінка полетіла разом із чоловіком Юрієм Горбуновим. Подружжя взяло із собою і спільного сина Івана.

Осадча ділиться пляжними фото. На знімках постає в монолітних купальниках, які вдало підкреслюють округлений живіт.

Артистка Настя Каменських відпочиває у Хорватії разом з чоловіком Олексієм Потапенком та його сином Андрієм, а також з найкращою подругою Анною Андрійчук та мамою Лідією
Фото: instagram.com/kamenskux
Ведуча Катерина Осадча, яка зараз при надії, ділиться ніжними фото з турецького відпочинку. Жінка полетіла разом з чоловіком Юрієм Горбуновим та сином Іваном
Народна артистка України Катерина Бужинська разом із чоловіком Дімітаром Стойчевим та дітьми відпочивала в Греції
Співачка Оля Полякова гайнула на відпочинок разом із старшою донькою Марією. Вони відпочивають у французькому місті Ніцца
Ведучий Володимир Остапчук разом з дружиною Христиною відпочивав у Чорногорії

Народна артистка України Катерина Бужинська з чоловіком Дімітаром Стойчевим і дітьми відпочивала в Греції на березі Егейського моря. Зірка провела на острові Тасос 12 днів. Двійнята артистки - Дмитро й Катерина - максимально задоволені відпочинком.

Бужинська часто показувала сімейні образи: вона з рідними з'являлася то в бузкових купальниках, то в костюмах з кавуновим і ананасовим принтом.

Співачка Оля Полякова гайнула на відпочинок зі старшою донькою Марією. Вони відпочивають у французькому місті Ніцца, звідки й діляться пікантними фото.

Зупинилися в подруги виконавиці - російської кулінарної блогерки Нікі Білоцерківської. Артистка ділилася з фанами, як позувала в бікіні на Лазурному узбережжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це у вас море, а в нас - каналізація" - чому одесити їдуть відпочивати в село на Вінниччині

Ведучий Володимир Остапчук із дружиною Христиною відпочивав у Чорногорії. Вони влаштували тижневу романтичну відпустку. Жили в готелі на узбережжі Адріатичного моря в місті Котор. Пара орендувала авто й подорожувала країною. А ще відпочивали на яхті й насолоджувалися місцевою кухнею.

Під час відпустки складно дотримуватися режиму харчування. Тому люди зазвичай набирають зайву вагу. Є кілька порад, щоб цього не сталося. Насамперед варто навчитися розділяти періоди їжі та зрозуміти, який має бути найситнішим. Завдяки цьому людина не зголодніє завчасно. Найкраще зробити ситним сніданок, а на вечерю обрати щось легке – білок і овочі.

Зараз ви читаєте новину «Зірковий відпочинок: як Осадча, Полякова та Остапчук проводять відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі