пʼятниця, 03 серпня 2018 12:04

Зіркові діти прикрасили обкладинку культового журналу
6

Свій вересневий номер журнал Harper's Bazaar присвятив легендам зі світу музики, в число яких увійшли Каньє Вест, Крістіна Агілера, Мерайя Кері, Лайонел Річі, Кіт Річардс і Брюс Спрінгстін. Знамениті музиканти в рамках проекту Icons: The First Families of Music ( "Ікони перші сім'ї зі світу музики") знялися для видання разом зі своїми дітьми.

"Я дуже сімейна людина, тому я хотіла зустрітися з сім'ями моїх найголовніших музичних кумирів. Було дуже дивно бачити, як деякі з рок-зірок так ніжно поводяться зі своїми дітьми, які вже зовсім не маленькі", - розповіла Карін Ротфейльд, глобальний директор моди Harper's Bazaar.

Обкладинку видання прикрасив 41-річний Каньє Вест, який взяв участь у зйомці зі своїми старшими дітьми, п'ятирічною Норт і дворічним Сейнт. Молодша дочка репера і його дружини Кім Кардаш'ян, Чикаго, судячи з усього, в силу свого віку (а їй нещодавно виповнилося півроку) до багатогодинної роботи на камеру, поки не готова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 49-річна Дженніфер Еністон без бюстгальтера знялася в гламурних образах

"Я сподіваюся, що мої діти ніколи не втратять віру в суспільство", - сказав виданню Вест.

Погодилася взяти участь в проекті і 37-річна Крістіна Агілера, яка не так часто ділиться сімейними знімками і розповідає про особисте життя.

"Мені подобається бути матір'ю-квочкою для моїх дітей. Я надаю їм підтримку у всьому і намагаюся захистити їх від небезпеки, і я знаю, що це найважливіша моя робота", - сказала вона.

"Сім'я - це найважливіше", - підвела всьому підсумок Мерайя Кері.

Мерайя Керрі на початку цього, за інформацією західної преси, зробила операцію зі зменшення шлунку. З тих пір зірка сильно схудла.

Зараз ви читаєте новину «Зіркові діти прикрасили обкладинку культового журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі