понеділок, 08 серпня 2016 12:16

Зірка "Величного століття" показала, якими іграшками бавиться її донька

Автор: Соціальні мережі
 

Зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі поділилась фото своєї маленької доньки Лари. На фото дівчинка грається з різними іграшками, саму світлину зірка підписала так:

"любов мого життя".

До речі, це не вперше, коли акторка показує прихильникам дитину. Раніше Мер'єм поділилась милим фото доньки та свого бойфренда. На знімку чоловік ніжно тримає дитину за руку.

Дівчинку акторка народила від турецького бізнесмена, який покинув її.

Нагадаємо, Узерлі отримала міжнародну премію на фестивалі Beyrut International AwardsFestival. Вона перемогла в номінації "Найкраща акторка в світі".

Читайте також: Зірка "Величного століття" поділилась ніжним фото з донькою

Церемонія вручення нагород відбулася в столиці Лівану. По червоній доріжці фестивалю Мер'єм Узерлі пройшлася в сліпучому вбранні від бейрутського дизайнера. Компанію зірці склав її коханий Алп Озджан.

"Як актриса я завжди намагалася бути справжньою, повністю вживалася в образи, які грала. Ця премія - результат моїх праць, а я найщасливіша людина на планеті Земля. Дуже дякую! Я хочу розділити цю нагороду з усіма молодими та талановитими акторами по всьому світу, які чекають свого шансу "- сказала Мер'єм Узерлі.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Величного століття" показала, якими іграшками бавиться її донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі