неділя, 16 травня 2021 13:47

Зірка серіалу "Школа" натякнула на роман із Позитивом

Зірка серіалу "Школа" натякнула на роман із Позитивом
Анна Трінчер зробила тату з силуетами Олексія Завгороднього і себе з кліпу Kiss. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Співачка та зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер підігріла чутки про роман з колишнім учасником "Время и Стекло" Позитивом.

Вона розповіла, що зробила нове тату - це зображення силуетів її та Позитива, які цілуються. Але чи зустрічається зі співаком – не відповіла.

"Мені здається, що на це питання має відповісти чоловік. Зараз я почуваюся набагато впевненіше. Ще я зробила тату на честь прем'єри пісні Kiss, в кліпі на яку знявся Позитив. Тату нагадує силуети з кліпу мене і Позитива", – сказала артистка у програмі "Світське життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хороший батько буде": зірка "Школи" здивувала мережу "вагітністю" від Поплавського

Така відвертість дівчини заінтригувала її можливими стосунками з Позитивом, який вільний після розлучення з дружиною. Він з Анною Андрійчук розлучилися після 13 років стосунків. Звістку повідомила Анна у реалітішоу "Девочки рулят". Їй знадобився понад рік, щоб ухвалити остаточне рішення, що вони з Позитивом більше не чоловік і дружина.

Раніше Анна Трінчер потішила своїх шанувальників досить пікантними фото зі своєї спальні. На знімках Анна грайливо позує у чорному мереживному боді, сидячи на ліжку. Під фото Трінчер розповіла про свій перший поцілунок - це було з дівчиною у 12 років.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Школа" натякнула на роман із Позитивом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі