пʼятниця, 25 квітня 2008 17:02

Зірка серіалу "Секс у великому місті" виходить заміж за подругу (ФОТО)

 
Актриса Синтія Ніксон і її подруга Крістіна Маріноні одружаться восени цього року.

Синтія і Крістіна відзначать одруження в штаті Вермонт, в крузі найближчих людей і під шелестіння листя.

Актриса Синтія Ніксон, яка зіграла Міранду в серіалі "Секс у великому місті", абсолютно не приховує своїх сексуальних вподобань. Чотири роки тому Синтія кинула цивільного чоловіка, фотографа Дені Мозеса, з яким щасливо прожила 15 років. І пішла жити до жінки, Крістіни Маріноні, забравши з собою двох дітей: 11-річну Саманту і дворічного Чарльза.

Актриса стверджує, що на психіці дітей її рішення ніяк не відобразилося, вони легко адаптувалися до другої "мами", тим паче, що їх дядько і обидві бабусі теж нестандартної орієнтації. На докучливі питання журналістів Синтія звикла реагувати спокійно, адже з новою подругою життя вона надзвичайно щаслива, а критика ззовні її не цікавить. Ніксон, нарешті, знайшла свою тиху гавань і може насолоджуватися сімейним життям: "У мене фантастичні відносини. Я люблю Крістіну, тому що вона природна. Ми ходимо по магазинах, готуємо, ростимо дітей", повідомляє Сплетник.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Секс у великому місті" виходить заміж за подругу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі