вівторок, 05 листопада 2019 12:34

Зірка серіалу "Кріпосна" розповіла, як пішла від токсичного чоловіка під час вагітності

Зірка серіалу "Кріпосна" розповіла, як пішла від токсичного чоловіка під час вагітності
Ксенія Мішина розповіла про токсичні стосунки з екс-чоловіком. Фото: 1plus1.ua/

Українська актриса Ксенія Мішина розповіла про стосунки у шлюбі з колишнім чоловіком і батьком її 7-річного сина Платона.

Артистка розповіла в інтерв'ю в програмі "Кава з перцем" каналу "Україна", що пішла від нього, будучи вагітною, і чоловік за ці роки жодного разу не навідав сина.

"Відносини закінчилися. Все пішло шкереберть. Для мене це було вкрай дивно - людина просто змінилася, стала огидно поводитися. Я зрозуміла, що терпіти це не буду. Це було психологічне знущання", - каже Мішина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове кохання та воскресіння Жадана: чим здивує 3-й сезон серіалу "Кріпосна"

Після того, як жінка покинула чоловіка, а сину на той момент вже було близько 5 років, чоловік побив її.

"З'явився в театр, побив мене, незрозуміло за що. У п'яному стані. Я вийшла зі спектаклю і він мене спустив зі сходів. Потім якісь люди, адвокати мені телефонували. Ми подаємо на вас до суду, мовляв. Я не розумію, з якою метою це було. Мені здається, вони там всі дуже п'яні були. Це був цілковитий цирк", - розповіла актриса.

Український серіал "Кріпосна" став хітом за кількістю переглядів, при цьому його аудиторія в сусідній країні продовжує зростати небаченими темпами.

Так, серіал завоював популярність у Польщі. Першим іноземним каналом, який купив права на показ "Кріпосної", став польський громадський мовник TVP1. За перший тиждень показу аудиторія серіалу склала 1,23 млн глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Кріпосна" розповіла, як пішла від токсичного чоловіка під час вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі