субота, 07 червня 2008 07:07

Зірка "Секретних матеріалів" вагітна третьою дитиною (ФОТО)

 
Американська актриса Джилліан Андерсон, яка стала популярною завдяки ролі Скаллі в серіалі "Секретні матеріали", вагітна третьою дитиною. 39-річна актриса виховує півторарічного сина Оскара від свого нинішнього чоловіка Марка Гріфіта, а також 12-річну дочку Пайпер від попереднього шлюбу з канадським художником-постановником, повідомляє AFP.

Проте вже незабаром багатодітна мама з"явиться в повнометражному фільмі "Секретні матеріали. Хочу вірити", реліз якого намічений на 25 липня 2008 року. Новина про вагітність пояснює, чому актрисі з так важко далися зйомки в повнометражному фільмі за мотивами культового серіалу.

У картині з"явиться і старий колега Скаллі - Фокс Малдер, у виконанні Девіда Духовни. Природно, що більшість трюків у фільмі виконують саме Духовни. "Це була дуже важка робота. Я дуже стара для цього. Девід зараз в розквіті сил, і саме він робив основну роботу. Саме він дереться і стрибає зі скель у фільмі", - зізналася Джілліан Андерсон.

Варто відзначити, що підготовлюваний до виходу фільм сюжетом не пов"язаний з серіалом і картиною 1998 року ("Боротьба за майбутнє"). За словами режисера Кріса Картера, в майбутній стрічці не буде нічого пов"язаного з безпосередньою взаємодією інопланетян і людей. Замість цього агенти Фокс Малдер і Дана Скаллі опиняться втянуті в окрему і дещо приземлену в усіх відношеннях історію. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Секретних матеріалів" вагітна третьою дитиною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі