четвер, 20 лютого 2020 09:56

Зірка "Гри престолів" зіграє в серіалі "Відьмак"

Автор: redanianintelligence.com
  Гів'ю зіграє в першому епізоді "Відьмака", який стане кіноадаптацією твору "Зерно істини"
Гів'ю зіграє в першому епізоді "Відьмака", який стане кіноадаптацією твору "Зерно істини"

У серіалі "Відьмак" 2-го сезону з'явиться актор з відомої кіносаги від HBO "Гра престолів" Крістофер Гів'ю, де він зіграв роль Тормунда.

41-річному норвежцю в екранізації від Netflix фентезійного циклу романів Анджея Сапковського дістався персонаж проклятий Нівеллен, повідомляє видання Redanian Intelligence.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix зніме мультфільм про "Відьмака"

Найджел, або Нівеллен, описаний як харизматичний, дотепний і цікавий чоловік. Він з аристократичної родини і був проклятий за злочини, які він скоїв у минулому, і став людиноподібним кудлатим напівведмедем-напівлевом. Роль описана як фізично вимоглива, із запитом великого емоційного діапазону.

Згідно з даними про акторський склад, цей персонаж з'явиться лише в першому епізоді другого сезону "Відьмака", що стане кіноадаптацією твору "Зерно істини".

Автори серіалу поки що не підтвердили цієї інформації, тому участь Гів'ю у "Відьмаку" - фактично чутки. Але видання раніше не раз доводило свою компетентність у питанні обізнаності щодо розробки серіалу.

Українка Helena Androsova переспівала пісню барда Лютіка "Ведьмаку заплатите карбованою монетою" з "Відьмака" рідною мовою.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" зіграє в серіалі "Відьмак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі