четвер, 08 листопада 2018 22:25

Зірка "Голос.Діти" екранізувала особисту драму
6

Зірка проекту "Голос. Діти" Вероніка Коваленко екранізувала особисту трагедію.

Вероніка Коваленко презентувала кліп на україномовний трек "До тебе".

У дебютному кліпі артистка з'явилася в новому образі. Максимально аскетична атмосфера, ніяких вигадливих суконь, бляклі кольору сепії вигорілих фотографій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитяче Євробачення-2018: учасниця від України збирає гроші на конкурс

Саме цей процес психіки зобразила режисер кліпу Олена Ткаченко.

Артистка поділилася, що щирі почуття завжди інтенсивні. Особливо - у підлітка. У момент зйомок Вероніка згадувала деяких важливих для неї людей.

"Коли ми любимо, щиро віддаємо найдорожче, що у нас є - частинки нашого серця. А коли кохана людина йде, забравши з собою осколки душі, це з кров'ю видирає частини нашого серця. Щоб полегшити страждання, ми занурюємося в минуле, і знову і знову намагаємося переконати себе, що реальність - це тривожний сон, який ось-ось закінчиться. Так хочеться відмотати плівку всього на день назад, щоб все скасувати ", - ділиться Вероніка Коваленко.

Відео знято одним кадром і без монтажних склеєних - непросте завдання для роботи. За словами режисера, суть прийому - передати, як непідконтрольні емоції живуть своїм життям: ними неможливо опанувати, їх не можна порізати на кадри і дублі. Вони яскравіше реальності.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Голос.Діти" екранізувала особисту драму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі