понеділок, 19 серпня 2019 22:15

Зірка "Форсажу" одружився на Гаваях
3

Пара жила у цивільному шлюбі 12 років. Фото: Instagram
Пара жила у цивільному шлюбі 12 років. Фото: Instagram
Пара жила у цивільному шлюбі 12 років

Голлівудський актор 47-річний Двейн Джонсон, зірка фільму "Форсаж", одружився з Лорен Хашіан. Пара жила у цивільному шлюбі 12 років.

"Ми це зробили. 18 серпня", - написав в Instagram знаменитість. На своїй сторінці він поділився фотографією з Лорен на Гаваях. Там пара провела весільну церемонію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сценарист "Форсажу" пояснив, чому трюки виглядають неправдоподібно

На фото актор з дружиною позують на узбережжі Тихого океану. На церемонію Джонсон одягнув білі штани і сорочку. Лорен обрала вузьку сукню з довгим подолом і фатою.

Подружжя виховує двох доньок – 3-річну Жасмін і Тіану, 1 рік. Джонсон і Хашіан планували обвінчатись ще навесні 2018-го, однак жінка завагітніла другою дитиною. Двейн також є батьком доньки Сімони, 18 років, від першого шлюбу з продюсером Дані Гарсією.

Американська plus-size модель Ешлі Грем, яка нещодавно повідомила мережу про першу вагітність, показала підписникам повністю оголене фото. Ню-знімок майбутня мама опублікувала в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Форсажу" одружився на Гаваях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі